Het toestel dat ik ontving heeft meer gebruikssporen dan verwacht.

Onze toestellen zien er nagenoeg nieuw uit. Zeer kleine imperfecties zijn steeds mogelijk. Toestellen uit de categorie "Lichte gebruikssporen" vertonen lichte krassen, kapjes of andere onregelmatigheden.
            Als je een toestel zonder gebruikssporen besteld had, en het toestel dat je ontving heeft meer gebruikssporen dan verwacht, wisselen we dit graag snel om voor jou.
            Als je onderstaande stappen uitvoert, hoef je niet vooraf contact met ons op te nemen. Zo hoef je niet langer te wachten op een antwoord via e-mail.
            Je kan jouw bestelling aan ons terug posten. Dit kan op onderstaand adres:
            De Telecom Shop.net - Bedrijvencentrum Itterbeek
            Nijverheidsstraat 18
            2570 Duffel
            België
            Voeg een blad bij met alle info over jouw bestelling, jouw adres en contactgegevens. Vermeld dat jouw toestel te veel gebruikssporen vertoont, en dit omgeruild dient te worden met een toestel zonder gebruikssporen.
            Verwijder alle informatie, toegangscode, en log jouw iCloud uit, alvorens je het toestel reset. Klik hier voor instructies.
            We raden jou aan om een verzekerd pakket van Bpost als verzendoptie te gebruiken. Bewaar jouw afgiftebewijs met trackingcode. Enkel zendingen via Bpost (uitzondering: pakketten uit Nederland met PostNL) worden geaccepteerd.
            Verzendkosten naar ons dien je zelf te betalen, maar wij betalen de verzendkost om het andere toestel op te sturen, en we leveren gratis accessoires mee die een hogere aankoopwaarde hebben dan de verzendkost.

De status van jouw zending.
            Pakketten worden opgehaald op donderdag. Je kunt er, zonder verder contact te hoeven opnemen, op rekenen dat een ander toestel spoedig verzonden wordt.
            Als het gewenste toestel meteen voorradig is, duurt een wissel in de meeste gevallen minder dan een week.
            Als het gewenste toestel niet meteen voorradig is, nemen we steeds spoedig contact met jou op in verband met de levertermijn of een alternatief.
            Bijgewerkt: 30 Oct 2018 07:42 PM