Ik wil een factuur aanvragen

We kunnen geen facturen meer aanpassen na levering. Als u uw bedrijfsgegevens online of bij het ophalen doorgaf, en u slaagt er niet in uw factuur te downloaden, kunt u ze opnieuw aanvragen: hier.
            Indien je via onze website bestelt, kunt u uw bedrijfsgegevens ingeven tijdens het afrekenen. U hebt eventueel de mogelijkheid om een apart facturatie- en leveradres te kiezen.

Indien u uw toestel wenst op te halen, kunt u eenvoudigweg uw bedrijfsgegevens (BTW nummer indien van toepassing) meebrengen.
            De meeste van onze toestellen worden onder de BTW-margeregeling voor tweedehandsgoederen verkocht, waardoor u de BTW niet recupereert. De volledige aankoopprijs kunt u echter inbrengen als kost.
            Facturen zijn enkel als digitaal bestand beschikbaar.
            Indien u een factuur van de huidige maand opvraagt, zijn deze pas beschikbaar op de tiende dag van de volgende maand.

Bijgewerkt: 31 Oct 2018 03:30 AM