Kennisbank Hulpcentrum Algemene vragen over onze iPhones iPads en Macs In welke toestand bevinden jullie toestellen zich?

In welke toestand bevinden jullie Apple iPhones, iPads en Macs zich?

De Apple iPhones en iPads die wij aanbieden zijn als nieuw. De meeste klanten oordelen dat onze toestellen niet van nieuw te onderscheiden zijn.

Elk toestel is vergezeld van duidelijke foto's: als je hierop geen krassen ziet, dan zie je die ook niet op jouw toestel.

Elk toestel wordt ook uitvoerig door ons getest. Wij letten er op dat jouw toestel in perfecte staat verkeert, net wat u verwacht bij de aankoop van een Apple iPhone of iPad.

Er is ook een categorie "Lichte gebruikssporen" op onze website. Dit zijn toestellen die in goede staat verkeren, met kleine cosmetische imperfecties. Ook deze toestellen worden volledig getest en komen met een jaar garantie.

Bijgewerkt: 30 Oct 2018 09:51 PM