Kennisbank Hulpcentrum U heeft het verkeerde product besteld U ontving een toestel met lichte gebruikssporen

Je hebt het verkeerde product besteld

Is jouw bestelling nog niet betaald of verzonden?
            Laat het ons dan weten: hier.

Is jouw bestelling reeds verzonden of geleverd?
            In dit geval mag je jouw bestelling aan ons terug posten. Dit kan op onderstaand adres:
            De Telecom Shop.net - Bedrijvencentrum Itterbeek
            Nijverheidsstraat 18
            2570 Duffel
            België
            Voeg een blad bij met alle info over jouw bestelling, jouw adres en contactgegevens. Vermeld welk toestel je wenst.
            Een eventueel prijsverschil kan betaald worden per overschrijving op onderstaande rekening. Je hoeft hiervoor niet extra contact op te nemen.
            De Telecom Shop
            Belfius Bank
            IBAN BE44 0689 0363 4445
            Mededeling: OPLEG /UW VOOR- EN ACHTERNAAM/
            Verwijder alle informatie, toegangscode, en log jouw iCloud uit, alvorens je het toestel reset. Klik hier voor instructies.
            We raden jou aan om een verzekerd pakket van Bpost als verzendoptie te gebruiken. Bewaar jouw afgiftebewijs met trackingcode. Enkel zendingen via Bpost (uitzondering: pakketten uit Nederland met PostNL) worden geaccepteerd.
            Verzendkosten naar ons dien je zelf te betalen, maar wij betalen de verzendkost om het andere toestel op te sturen.

De status van jouw zending.
            Pakketten worden opgehaald op donderdag. Je kunt er, zonder verder contact te hoeven opnemen, op rekenen dat een ander toestel spoedig verzonden wordt.
            Als het gewenste toestel meteen voorradig is, duurt een wissel in de meeste gevallen minder dan een week.
            Als het gewenste toestel niet meteen voorradig is, nemen we steeds spoedig contact met jou op in verband met de levertermijn of een alternatief.

Bijgewerkt: 30 Oct 2018 07:54 PM