Kennisbank Hulpcentrum Er loopt iets mis net na levering U ondervindt een defect binnen 14 dagen na levering.

Je ondervindt een defect binnen 14 dagen na levering.

Elk toestel wordt getest voor verkoop. Problemen bij levering zijn zeldzaam, maar we geven hier extra prioriteit aan als ze voorvallen.
            Als je een probleem met het netwerk ondervindt (weinig bereik of 4G, geen service, berichten die niet aankomen), is het probleem vaak te wijten aan de SIM-kaart. Neem hiervoor contact op met jouw provider.
            Om één of andere reden doet jouw toestel niet wat het moet. Breng ons op de hoogte van dit probleem: hier.
            Als het probleem niet vanop afstand kan worden verholpen, mag je dit aan ons terug posten. Dit kan op onderstaand adres:
            De Telecom Shop.net - Bedrijvencentrum Itterbeek
            Nijverheidsstraat 18
            2570 Duffel
            België
            Voeg een blad bij met alle info over jouw bestelling, jouw adres, telefoonnummer en e-mail. Vermeld het probleem dat je ondervindt.
            Verwijder alle informatie, toegangscode, en log jouw iCloud uit, alvorens je het toestel reset. Klik hier voor instructies.
            We raden jou aan om een verzekerd pakket van Bpost als verzendoptie te gebruiken. Bewaar jouw afgiftebewijs met trackingcode. Enkel zendingen via Bpost (uitzondering: pakketten uit Nederland met PostNL) worden geaccepteerd.
            Verzendkosten naar ons dien je zelf te betalen, maar wij betalen de verzendkost om het andere toestel op te sturen, en we leveren gratis accessoires mee die een hogere aankoopwaarde hebben dan de verzendkost.

De status van jouw zending.
            Pakketten worden opgehaald op donderdag. Je kunt er, zonder verder contact te hoeven opnemen, op rekenen dat een ander toestel spoedig verzonden wordt.
            Als het gewenste toestel meteen voorradig is, duurt een wissel in de meeste gevallen minder dan een week.
            Als het gewenste toestel niet meteen voorradig is, nemen we steeds spoedig contact met jou op in verband met de levertermijn of een alternatief.

Bijgewerkt: 30 Oct 2018 10:25 AM