Kennisbank Hulpcentrum Er loopt iets mis net na levering Uw toestel geeft de melding SIM niet geldig

Jouw toestel geeft de melding "SIM niet geldig" tijdens het configureren.

Dit wil zeggen dat jouw toestel nog niet SIM-lock vrij is.
            Dit is een zeldzaam, maar onschuldig probleem. Het betreft slechts een netwerkinstelling die bij onze leverancier gewijzigd moet worden.
            In 90% van de gevallen kan dit op 24-72 uur vanop afstand worden opgelost. In 10% van de gevallen dient het toestel omgeruild te worden.
            Breng ons op de hoogte van dit probleem: hier. We contacteren onze leverancier zo snel mogelijk.

Bestaat het probleem na 72 uur nog?
            Als je onderstaande stappen uitvoert, hoef je niet vooraf contact met ons op te nemen. Zo hoef je niet langer te wachten op een antwoord via e-mail.
            In dit geval kunt u uw bestelling aan ons terug posten. Dit kan op onderstaand adres:
            De Telecom Shop.net - Bedrijvencentrum Itterbeek
            Nijverheidsstraat 18
            2570 Duffel
            België
            Voeg een blad bij met alle info over jouw bestelling, jouw adres en contactgegevens. Vermeld dat het toestel niet SIM-lockvrij is en moet worden omgeruild.
            We raden jou aan om een verzekerd pakket van Bpost als verzendoptie te gebruiken. Bewaar jouw afgiftebewijs met trackingcode. Enkel zendingen via Bpost (uitzondering: pakketten uit Nederland met PostNL) worden geaccepteerd.
            Verzendkosten naar ons dien je zelf te betalen, maar wij betalen de verzendkost om het andere toestel op te sturen, en we leveren gratis accessoires mee die een hogere aankoopwaarde hebben dan de verzendkost.

De status van jouw zending.
            Pakketten worden opgehaald op donderdag. Je kunt er, zonder verder contact te hoeven opnemen, op rekenen dat een ander toestel spoedig verzonden wordt.
            Als het gewenste toestel meteen voorradig is, duurt een wissel in de meeste gevallen minder dan een week.
            Als het gewenste toestel niet meteen voorradig is, nemen we steeds spoedig contact met jou op in verband met de levertermijn of een alternatief.
            Verzendkosten vallen te uwen laste, maar De Telecom Shop dekt de verzendkost om het andere toestel op te sturen, en levert kosteloos accessoires mee die een hogere aankoopwaarde hebben dan de verzendkost die u initieel maakte.

Bijgewerkt: 30 Oct 2018 07:47 PM