Kennisbank Hulpcentrum U heeft besteld en uw item is nog niet geleverd Mijn bestelling staat Momenteel Uit Voorraad

Mijn bestelling staat Momenteel Uit Voorraad.

Hier zijn een aantal mogelijke redenen voor:

a) Het toestel was al uit voorraad toen je het bestelde.
            Populaire toestellen blijven op vraag van klanten constant online staan. Als je op het toestel klikt en naar de productpagina gaat, zie je de actuele voorraad van dat toestel (boven de knop "Voeg aan winkelwagen toe"). Soms staat hier een verlengde leverdatum.
            Als het gewenste toestel meteen voorradig is, duurt het in de meeste gevallen minder dan een week om jouw bestelling alsnog te leveren.

b) Het toestel was op voorraad toen je bestelde, maar het werd in een noodsituatie aan een andere klant geleverd.
            We proberen voldoende toestellen van elk model op voorraad te houden om dit te vermijden. Soms zien we geen andere mogelijkheid wanneer bijvoorbeeld een toestel van een klant in de post beschadigd raakte en het een last-minute cadeau betreft.

In dit geval wordt u door De Telecom Shop steeds op de hoogte gebracht van een alternatief, met een mogelijkheid op korting of een gratis extra.

Heb je een ander toestel op voorraad zien staan dat je overweegt?
            Laat ons hier weten welk toestel je wenst. Je krijgt in dit geval een commerciële korting, dus aarzel niet om contact op te nemen. Een eventueel prijsverschil kan betaald worden per overschrijving op onderstaande rekening. Als het ander gewenst toestel minder kost dan jouw huidige bestelling, ontvang je het prijsverschil binnen 10 dagen terug.
            De Telecom Shop
            Belfius Bank
            IBAN BE44 0689 0363 4445
            Mededeling: OPLEG /UW VOOR- EN ACHTERNAAM/

Bijgewerkt: 30 Oct 2018 03:13 AM