Mijn toestel heeft een defect binnen het jaar garantie.

Je ontvangt 1 jaar garantie van ons op jouw aankoop en bijhorende accessoires. Vertoont jouw toestel een probleem? Wij lossen het op.
            Deze garantie is van toepassing indien het defect niet voortvloeit uit een verkeerd gebruik, val- of vochtschade of normale slijtageverschijnselen, en enkel als het defect binnen 3 maanden wordt gemeld.
            Vertoont jouw toestel een probleem dat niet onder de garantie valt? Klik dan hier.

Volgende problemen kunnen onder garantie worden opgelost:
            - Softwareproblemen (i.v.m. iOs updates)
            - Hardware problemen (batterij, homeknop, touch screen, …)
            - … (andere defecten)

Kan ik een besteld item zelf terugbrengen?
            Omdat er in het verleden toestellen verloren gingen als er iets teruggebracht werd, moet alles via de post teruggestuurd worden. Het is dan ook volledig traceerbaar.

Zijn er reservetoestellen tijdens de herstelperiode beschikbaar?
            Op dit moment zijn er geen reservetoestellen beschikbaar.

De Telecom Shop maakt gebruik van externe herstelpartners. We voeren zelf geen herstellingen uit. Hierdoor ruilen we snelheid in voor expertise. Een herstelling neemt tot 3 weken in beslag.
            Zo gaat je te werk:
            1) Voer de checklist in de bijlage onderaan uit. Mogelijk is jouw probleem eenvoudig verholpen zonder dat je jouw toestel dient op te sturen, wat veel tijd bespaart. Bestaat jouw probleem nog? Ga dan verder:
            2) Meld jouw defect hier aan. Vul het formulier in en druk het af. U ontvangt een kopie via mail.
            3) Wacht totdat je een goedkeuring ontvangt van jouw aanvraag. Deze ontvang je binnen 3 dagen in jouw mailbox.
            4) Maak een kopie van uw gegevens. De Telecom Shop is niet aansprakelijk voor verlies van data. Klik hier voor instructies.
            5) Verwijder jouw SIM-kaart, toegangscode, en log jouw iCloud uit. Klik hier voor instructies.
            Start uw toestel niet op? Dan kan je stap 5 overslaan. Voeg in dat geval wel een blad met de toegangscode en een (tijdelijk) iCloud wachtwoord bij jouw pakket. Zo kan het toestel na herstelling getest worden.
            6) Stuur jouw toestel naar ons op. Dit kan op onderstaand adres:
            De Telecom Shop.net - Bedrijvencentrum Itterbeek
            Nijverheidsstraat 18
            2570 Duffel
            België
            Voeg het afgedrukt aanvraagformulier (zie stap 2) bij jouw pakket.
            We raden u aan om een verzekerd pakket van Bpost als verzendoptie te gebruiken. Bewaar uw afgiftebewijs met trackingcode. Enkel zendingen via Bpost (uitzondering: pakketten uit Nederland met PostNL) worden geaccepteerd.
            We raden jou aan om een verzekerd pakket van Bpost als verzendoptie te gebruiken. Bewaar jouw afgiftebewijs met trackingcode. Enkel zendingen via Bpost (uitzondering: pakketten uit Nederland met PostNL) worden geaccepteerd.
            Verzendkosten naar ons dien je zelf te betalen, maar wij betalen de verzendkost om het andere toestel op te sturen.

De status van jouw herstelling.
            Pakketten worden opgehaald op donderdag. Je kunt er, zonder verder contact te hoeven opnemen, op rekenen dat het dan meteen naar de herstelpartner vertrekt.
            Wanneer uw toestel 1-3 weken later hersteld terug bij ons arriveert, posten we het zo vlug mogelijk terug aan jou.
            Bijlages (1)
            Bijgewerkt: 31 Oct 2018 03:20 AM