Na herstelling bestaat mijn defect nog steeds.

De Telecom Shop maakt gebruik van externe herstelpartners. We voeren zelf geen herstellingen uit. Hierdoor ruilen we snelheid in voor expertise.
            Dit gebeurt nagenoeg nooit, maar de mogelijkheid bestaat steeds bij hoogtechnologische producten. Onze externe herstelpartners testen elk toestel nadat een herstelling uitgevoerd werd. Vertoont jouw toestel na herstelling toch nog een probleem? Dan ruilen we dit toestel om. Dit geldt enkel voor toestellen die nog binnen het jaar garantie zijn.

Zo ga je te werk:
            1) Meld dit aan ons: hier.
            2) Je krijgt een e-mail met het ingevulde formulier. Druk deze e-mail af.
            3) We e-mailen jou even terug met een degelijke oplossing.
            4) Je mag jouw bestelling aan ons terug posten. Dit kan op onderstaand adres:
            De Telecom Shop.net - Bedrijvencentrum Itterbeek
            Nijverheidsstraat 18
            2570 Duffel
            België
            Voeg de afgedrukte e-mail (uit stap 2) bij jouw pakket.
            Verwijder alle informatie, toegangscode, en log jouw iCloud uit, alvorens je het toestel reset. Klik hier voor instructies.
            We raden jou aan om een verzekerd pakket van Bpost als verzendoptie te gebruiken. Bewaar jouw afgiftebewijs met trackingcode. Enkel zendingen via Bpost (uitzondering: pakketten uit Nederland met PostNL) worden geaccepteerd.
            Verzendkosten naar ons dien je zelf te betalen, maar wij betalen de verzendkost om het andere toestel op te sturen, en we leveren gratis accessoires mee die een hogere aankoopwaarde hebben dan de verzendkost.

De status van jouw zending.
            Pakketten worden opgehaald op donderdag. Je kunt er, zonder verder contact te hoeven opnemen, op rekenen dat een ander toestel spoedig verzonden wordt.
            Als het gewenste toestel meteen voorradig is, duurt een wissel in de meeste gevallen minder dan een week.
            Als het gewenste toestel niet meteen voorradig is, nemen we steeds spoedig contact met jou op in verband met de levertermijn of een alternatief.

Bijgewerkt: 31 Oct 2018 03:18 AM