Kennisbank Hulpcentrum Uw iPhone of iPad in gebruik nemen Contacten en gegevens overzetten

Je had al een iPhone: Hoe kan ik mijn contacten en gegevens overzetten?

Er zijn twee manieren:
            1) met iTunes via jouw computer. Dit is de meest complete optie, die ook SMS, apps, toegangscode, e-mailaccounts enz. overzet op jouw nieuw toestel.

2) zonder computer, met iCloud. Hiermee zet je meestal enkel contacten en foto's over.
            1) iTunes gebruiken om alles naar jouw nieuw toestel over te zetten
            Hiervoor moet jouw oude iPhone nog werken.
            Download en installeer iTunes. Je kunt het programma hier gratis vinden: https://www.apple.com/benl/itunes/

a) Open iTunes
            b) Sluit jouw oude iPhone aan met de USB-kabel.
            c) Klik op "Maak reservekopie".
            d) Ontkoppel jouw oude iPhone en sluit jouw nieuwe iPhone aan, met de SIM-kaart er in.
            e) iTunes vraagt nu of je jouw nieuwe iPhone "Als nieuw" wil configureren, of een reservekopie wil terugzetten. Kies deze laatste optie.
            f) Laat alles laden. Je kunt tot slot jouw nieuwe iPhone ontkoppelen.
            2) iCloud gebruiken om contacten en foto's over te zetten
            Deze optie vereist Wifi. Zorg dat jouw iPhone voldoende is opgeladen.
            a) Stel jouw nieuwe iPhone in.
            b) Ga naar Instellingen.
            c) Kies bovenaan: "Log in op je iPhone". Gebruik hiertoe jouw Apple ID en wachtwoord.
            d) Na enkele minuten zijn contacten en foto's die in iCloud stonden, overgezet op jouw nieuw toestel.

Indien één van deze stappen niet werkt, gelieve een Apple Authorized Service Provider in jouw buurt te contacteren.
            Bijgewerkt: 30 Oct 2018 10:03 PM