Kennisbank Hulpcentrum Uw iPhone of iPad in gebruik nemen Contacten en gegevens overzetten

Je had nog geen iPhone: Hoe kan ik mijn contacten overzetten?

Eerst dienen alle contacten op jouw SIM-kaart te staan.
            Jouw vorig toestel heeft mogelijk de optie om contacten te exporteren naar uw SIM-kaart. Als je een nieuwe SIM-kaart dient te halen voor uw iPhone, kan je jouw provider vragen om contacten meteen op de nieuwe SIM-kaart te zetten.

Indien jouw contacten op uw SIM-kaart staan, kunt u deze eenvoudigweg in uw toestel zetten. Ga naar Instellingen > Contacten > Importeer SIM-contacten.

Geen resultaat? Contacteer jouw provider om contacten over te zetten op uw SIM-kaart.

Bijgewerkt: 30 Oct 2018 10:04 PM