Kennisbank Hulpcentrum Algemene vragen over onze iPhones iPads en Macs Wat krijg ik bij mijn iPhone of iPad?

Wat krijg ik bij mijn iPhone of iPad?

Al onze Apple iPhones en iPads worden verzonden met alle nodige accessoires om meteen van start te gaan. De SIM-pin en USB-oplaadkabel zijn standaard inbegrepen. Daarnaast schenken we ook een schermfolie en extra Pro Snap Case. Hierdoor is uw toestel meteen beschermd tegen krassen. Om voordelige prijzen aan te kunnen bieden, worden bestellingen in een neutrale postdoos geleverd. Wenst u een Gorillaglas om het scherm te beschermen? Dit kunt u aanvinken tijdens het afrekenen in uw winkelwagentje.
            Bijgewerkt: 05 Apr 2018 11:49 PM